Het is bijna 30 jaar(!) geleden dat de wereld kennis maakte met acteur Mark Wahlberg, toen nog als rapper Marky Mark van The Funky Bunch. Hoewel de acteur de 50 bijna aantikt, ziet hij er nog steeds uit als een jonge god. Hoe hij dat doet? Lees en huiver!

Article continues after the ad

Wahlberg is een fanatiek Instagrammer en gebruikt het platform soms om vragen van fans te beantwoorden. Iemand vroeg ‘m hoe het kan dat hij er op zijn 47ste nog zo goed uitziet. Wahlberg antwoordde met een schema van hoe zijn gemiddelde dag er uitziet. Dat is niet mis!

Piep-piep!

Wahlberg staat om 2:30 uur ‘s nachts op (oftewel om half drie!). Daarna bidt hij een half uur, of gaat hij even uitgebreid naar het toilet. Vanaf kwart over drie trekt hij een klein half uurtje uit voor het ontbijt, waarna de lol pas echt begint.

Tussen kwart voor vier en kwart over vijf rost Wahlberg zichzelf af in de gym, waarna hij een half uurtje eet. Na een twijfelachtige anderhalf uur onder de douche, speelt hij een half uurtje golf, waarna hij anderhalf uur doet over een snack. We willen niemand veroordelen, maar we vermoeden dat Wahlberg met zijn worstenvingers een paar keer misgetikt heeft toen hij de tijden intoetste.

Brrrr!

Tussen half tien en half elf kruipt Marky Mark in de ‘cryo chamber’. Oftewel: hij springt in een hokje waar het bizar koud is. Veel atleten gebruiken deze techniek om hun spieren sneller te laten herstellen na zware inspanningen.

Om half elf eet hij wederom een snack, en tussen elf en één brengt hij tijd door met zijn gezin, en handelt hij zakelijke afspraken af. Daarna heeft hij een uurtje voor zijn lunch, waarna hij weer een uur zakendoet.

Zzz...

Om drie uur ‘s middags haalt hij zijn kinderen op van school, en om half vier eet hij weer een snack. Tussen vier en vijf staat Wahlberg wéér in de gym, kruipt hij weer een half uur onder de douche, waarna hij twee uurtjes uittrekt voor het avondeten én family time! Om half acht kruipt Mark Wahlberg onder de wol, waarna de wekker weer om half drie gaat.

Nadat we dit martelschema gezien hebben, lijken een buikje en hangbillen ineens zéér aantrekkelijk! Hoewel: er worden online al veel vraagtekens gezet bij Wahlbergs dagindeling.

Waarom verschuift hij niet alles een paar uur, zodat hij op een normale tijd kan sporten en slapen? Waarom besteedt hij meer tijd aan snacks dan aan zijn kinderen? Is een lunch die je tien uur na je ontwaken eet nog wel een lunch? Ook al is het programma van Wahlberg compleet gestoord; zo’n toewijding verdient zeker respect!