Er komt officiële Chateau Meiland wijn aan. Logisch natuurlijk want de familie Meiland neemt graag een glaasje voor, tijdens en na het eten. De speciale wijnen zijn nu online te bestellen en worden vanaf 6 december in Nederland geleverd. Ruim op tijd voor het Kerstdiner dus!

Onderzoek gedaan op een wijnboerderij

Martien Meiland maakt op Instagram bekend dat ‘La Famille Meiland’ eraan komt. De wijnen zijn naar zijn familie omgedoopt en bestaan uit “een fruitige merlot, een sprankelende chardonnay en een frisse rosé”. De Meilandjes hebben een volle dag op een wijnboerderij doorgebracht om ze uit te kiezen, dus het was een hele serieuze bedoening.

 

Article continues after the ad

De familie wil hiermee Chateau Meiland een beetje naar de mensen thuisbrengen, want de wachttijd om bij hen te verblijven is inmiddels al naar 2 jaar opgelopen. Bovendien is ook het nog eens peperduur.

Chateau Meiland wijn bestellen

De wijnen kunnen worden besteld via wijnvoordeel.nl/meiland. Leveringen beginnen vanaf 6 december en OP = OP. Martien Meiland is ook te zien in het minder succesvolle Cash or Trash en in december komen er nieuwe Chateau Meiland kerstafleveringen aan. Met heel veel wijn!