Chateau Meiland, jubileum

Het is weer tijd voor een goed glaasje wijn (of twee, drie..), want het is precies één jaar geleden dat het avontuur voor de Meilandjes in Frankrijk begon. Dochter Maxime blikt terug op Instagram.

Article continues after the ad

"Vandaag precies 1 jaar geleden kwamen wij hier aan in de modder en de kou. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar", blikt Maxime Meiland terug. "Wij willen alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten. En alle gasten die we hebben kunnen verwelkomen in het chateau willen wij van harte bedanken voor hun gezelligheid. Dus wij zeggen proost op een nieuw seizoen ‘au chateau’!!"

Bewogen jaar

En dat het een bewogen jaar was voor de Meilandjes, is wel duidelijk. Niet alleen scoorden ze de pannen van het dak met hun programma op SBS, waar ze zelfs de Televizier-Ring mee wonnen, ook hun wijn viel in de prijzen. Helaas moesten ze gaandeweg wel afscheid nemen van huisvriendin Carolien, die het leven daar in Frankrijk niet zo goed meer trok. Even dachten we nog dat ze zelf ook de handdoek in de ring zouden gooien toen hun Chateau plots in de verkoop stond, maar daar blijkt tot op heden niets van waar. Gelukkig maar! De soap gaat dus nog wel even door.