Pierce Brosnan over de nieuwe James Bond

Pierce Brosnan weet als ex-007 natuurlijk alles over James Bond en wat je nodig hebt om in het maatpak te kruipen. Daarom doet de acteur een gokje over wie de volgende superspion wordt.

Want voor wie het nog niet wist, Daniel Craig neemt afscheid van James Bond na No Time To Die. De martini’s staan nu voor iemand anders klaar, maar wie? Pierce Brosnan denkt aan Luther-acteur Idris Elba, vertelde hij aan People. “Idris is zo’n krachtige aanwezigheid en heeft zo’n geweldige stem. Hij zou geweldig zijn.

Tom Hardy

Een andere kanshebber is volgens Pierce Tom Hardy, bekend van Venom en Peaky Blinders. “Tom kan echte emotie overbrengen – beide mannen trouwens.” Over Tom gingen al veel geruchten rond, maar een franchise producer liet weten dat hij nog helemaal niet is gecast. Ook Idris hintte al eerder op een mogelijke 007-rol, maar die hielp hij zelf ook weer snel de wereld uit.

Article continues after the ad

‘Gift that keeps on giving’

Nog even afwachten dus, maar volgens Pierce is er een hoop mogelijk na Daniel Craig. “Hij was geweldig en hij kan met geheven hoofd weglopen. Daniel heeft echt een onuitwisbare stempel gedrukt op de franchise. Mijn tijd dat ik het heb gedaan, een decennium, was er een om te koesteren en een gift that keeps on giving.

No Time To Die verschijnt 30 september dan toch echt in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.