Heel Holland Bakt Kids

Het moment van de waarheid is aangebroken voor de overgebleven thuisbakkers uit Heel Holland Bakt Kids: de finale. Slechts één van hen kan er vanavond maar met de winst vandoor gaan! 

Article continues after the ad

Na maar liefst vier weken alles te hebben gegeven, is de finale van Heel Holland Bakt Kids alweer aangebroken. Mees en zijn vader Bas, Saar en haar moeder Francis en Sophie met haar moeder Mirjam hebben de afgelopen weken de juryleden genoeg kunnen overtuigen om een plek in de finale te bemachtigen. Toch moeten ze voor de laatste keer bakken voor hun leven, want slechts één duo gaat straks maar met die felbegeerde bokaal naar huis.


Spannende taferelen

Vorige week moesten de kinderen al aan de slag met spookjes, pompoenen, bloedtaarten en een groene heksensoep, dus we zijn erg benieuwd wat de kinderen nu weer te wachten staat. Helaas worden we uit de bovenstaande trailer nog niet veel wijzer. Zouden ze aan de slag moeten met een nóg groter spektakelstuk of houden de makers het vanwege het coronavirus allemaal wat kleiner? We gaan het zien! 

De finale van Heel Holland Bakt Kids zie je vanavond om 19:25 uur op NPO3.