De liftopdracht in Wie is de Mol?

Bij de spannende aflevering van Wie is de Mol? keek iedereen even verbaasd op! Tijdens de liftopdracht kwamen er ineens wildvreemde lui voorbij. Hadden ze een functie? Wat was ermee aan de hand. Rick van de Westelaken onthult het in de Radio 2-WIDM-podcast.

De kandidaten van Wie is de Mol? werden opgesloten in een lift, en moesten in korte tijd kennisvragen beantwoorden. Lakshmi en Charlotte moesten alle antwoorden opschrijven, maar ze kregen bijna een rolberoerte toen er ineens wildvreemden voorbijkwamen.

Splinter kreeg meteen het idee dat ze deel uitmaakten van de opdracht. Het komt regelmatig voor dat kandidaten een opdracht uitvoeren, en dat ze achteraf een vraag krijgen over iets waar ze helemaal niet op letten. Dit keer… gebeurde dat niet! Wat was er aan de hand Rik?

Article continues after the ad

Wie is de Mol in de lift!

In de WIDM-podcast vertelt Rick lachend over de opdracht. “Dat waren mensen die we hadden uitgenodigd! Dat waren figuranten. Dat vonden we gewoon heel leuk om die ertussen te zetten! Zo’n opdracht is alleen maar leuk als er ook onverwachte dingen gebeuren, zodat het wat uitdagender is om te spelen.”

Jawel: Wie is de Mol? ging gisteren dubbel-meta! Uiteindelijk hadden de mensen niets met de opdracht te maken, maar omdat ze er waren maakte iedereen zich druk! Of... gaan we totaal Inception, en komen de mensen over een paar afleveringen weer terug? Niets is wat het lijkt!

De rest van de podcast bestaat overigens uit interessante weetjes over dit type lift, én Lakshmi staat uitgebreid stil bij haar deelname. Als je de podcastgeest te pakken hebt: wij weten nóg wel een leuke!