Slecht nieuws voor Grey’s Anatomy-fans. Één van de hoofdrolspelers verlaat de serie binnenkort! Het vertrek zal een grote rol spelen in het veertiende seizoen van de dramaserie, maar er gloort ook hoop.

Article continues after the ad

Brandweerman Ben

Jason George, oftewel Ben Warren, verlaat in het nieuwste seizoen Grey’s Anatomy het ziekenhuis. De acteur, én zijn personage Ben Warren, maken de overstap naar een spin-off. De nieuwe serie, die nog geen titel heeft, focust op een groep brandweerlieden in de Amerikaanse stad Seattle. Fans die het laatste seizoen van Grey’s Anatomy hebben gezien, konden het al een beetje zien aankomen.

Tot de opnames van de spin-off beginnen, is George gewoon nog te zien in Grey’s Anatomy. Het vertrek van Warren speelt een belangrijke rol in de verhaallijn van alweer de veertiende reeks. De brandweerserie begint waarschijnlijk halverwege het televisieseizoen, dan is Ben Warren foetsie!

Het is de bedoeling dat de twee series losjes met elkaar verbonden zijn, dus is het best mogelijk dat Ben Warren soms even terugkeert in het ziekenhuis. Zijn dagen als vast personage zijn echter geteld.

Het veertiende seizoen Grey’s Anatomy is vanaf januari 2018 te zien bij Net5. In de Verenigde Staten trapt de serie op 28 september af, op ABC.