The Masked Singer Oud en Nieuw

Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat we massaal voor de buis zaten voor het tweede seizoen The Masked Singer, maar gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten voordat het hele spektakel weer losbarst. De Oudejaarsspecial belooft namelijk nog spannender te worden!

Article continues after the ad

Op de avond van 31 december maken we kennis met de Oliebol, een Champagnefles, de Sneeuwpop, de Klok en... het Vuurwerk. En laat nu vooral met die laatste kandidaat al wat zijn!

Onverwachte gast

RTL Boulevard mocht namelijk gisteren al een kleine sneak peek laten horen van het Vuurwerk. Volgens Carlo Boszhard gaat deze persoon zeker vlammen. "Waarom? Omdat deze persoon een leuke stem heeft en je deze persoon ook zeker niet verwacht." Buddy Vedder sluit zich daar bij aan. "Het wordt een moeilijke puzzel, maar zodra dat masker af gaat: oef!" Beluister hieronder maar snel het hele fragment om te horen of jij er wat van kan maken.

Eerste namen

Wij spraken nog voordat we überhaupt een fragment hadden gehoord onze vermoedens uit, maar eerlijk is eerlijk: de stem van de lieveling van Wie is de Mol? is nog ver te zoeken! Twitteraars hebben na het horen van de korte clip al wel een ander idee. Lees hieronder maar enkele reacties!

The Masked Singer Oud & Nieuw special is op 31 december te zien bij RTL 4 om 20:30 uur