The voice senior, Angela Groothuizen, Frans Bauer
Foto: RTL

Het derde seizoen van The Voice Senior houdt Nederland nu al in zijn greep. En dan is het nog niet eens op tv! Wie wordt de mysterieuze vierde coach dit seizoen en neemt plaats naast Ilse de Lange, Angela Groothuizen en Frans Bauer? Kan jij het zien op de foto's van RTL?

Raadsel

Om het derde seizoen in te luiden beelden de 4 coaches verschillende bekende albumcovers uit. Maar op geen van de foto's is de vierde coach echt goed te zien. Zo beelden de muziektalenten de cover van Beatles-album Abbey Road uit. Ook de covers van The Treasures van ABBA en Bohemian Rhapsody van Queen komen voorbij.

 

Article continues after the ad

Speculaties

En meteen stromen de speculaties binnen. Is het misschien André Hazes Jr.? Die is nu ook de coach bij de Belgische versie van het programma, dus dat is een goede optie. Ook Ben Cramer wordt vaak genoemd, maar dan heeft 'ie wel een verfbeurt gehad... Of wordt het dan toch Danny Vera? Een hoop uiteenlopende speculaties dus. RTL weet de zanger goed te verstoppen! Rapper Snelle neemt Marco Borsato's plaats in bij The Voice Kids, maar wie vult zijn schoenen in de senioren versie dan? 

The Voice Senior

Het is bijna liever om naar te kijken dan The Voice Kids. Oudjes die de sterren van de hemel zingen en op hun leeftijd nog dromen waar maken. En de grote vraag blijft (naast de mysterieuze coach natuurlijk): wie wordt de derde winnaar van The Voice Senior en steelt het hart van heel Nederland?