Wie is de Mol? 2021

Het lijkt erop dat Wie is de Mol? vanavond voor even op standje creepy horrorfilm gaat! De kandidaten maken kennis met 'blacklight ballerina's', mysterieuze vrouwen gewapend met lasergeweren.

Article continues after the ad

Superguide heeft dit jaar met een eigen Wie is de Mol? poule en de winnaar gaat naar huis met een toffe WIDM-prijs. Doe je ook mee?

In de preview voor de aflevering van vanavond zien we hoe een stel geblinddoekte ballerina's probeert de kandidaten - die geld kunnen pakken - in het vizier te krijgen. Ze kunnen daarbij alleen afgaan op geluiden die ze horen. De overgebleven BN'ers moeten dus op hun tenen lopen!

'Doodeng'

"Ze kunnen jullie niet zien, wel horen...", teaset Rik van de Westelaken op een onheilspellende toon. "Doodeng, duister", horen we Lakshmi zeggen. Later in de aflevering staat de deelnemers ook een 'bumpy ride' te wachten. Het lijkt dus op een aflevering vólgepropt met actie. Euhm... is het al 20:30 uur?!


Volop verdenkingen

We zijn pas één aflevering onderweg en nu al vliegen de theorieën ons om de oren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Houd dan onze lijst met ultieme hints en aanwijzingen in de gaten. Daar bundelen we alleen de allerbeste clues richting de Mol. 

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.