Nikkie de Jager

Tijd om verder te speuren! Vorige week dropte Wie is de Mol? 5 mysterieuze, anonieme interviews met de deelnemers van het aankomende jubileumseizoen. Nu zijn ook de laatste 5 interviews gepubliceerd.

Article continues after the ad

De hype is nu echt aan voor het nieuwe seizoen, dat op 5 september van start gaat en zich afspeelt in Italië. Wij speculeerden er eerder al lustig op los; volgens ons kunnen déze BN'ers zomaar eens meedoen. Of dat ook echt klopt, zal later pas bekendgemaakt worden.

Anonieme interviews

Met deze laatste 5 anonieme interviews, die je hier kunt lezen (net als de eerste 5), maakt WIDM ons rete-benieuwd naar de kandidaten die een tweede kans maken om de Mol te ontmaskeren. Het gaat hier namelijk om oud-deelnemers, zo verklapten de makers eerder al. 

Wie doen er allemaal mee?

Molloten zitten al weken hardop te speculeren en te discussiëren over welke oud-deelnemers dit seizoen meedoen. Deze fans baseren zich vooral op het social media-gedrag van kandidaten tijdens de opnameperiode van dit extra seizoen, die waarschijnlijk eind vorig jaar plaatsvond. Deze BN'ers hielden zich toen stil op hun social media-kanalen of kwamen met posts waarvan je zou kunnen denken: die zijn al van tevoren ingepland! En als we de reacties er zo op naslaan, lijkt het zo goed als zeker dat Ron Boszhard een tweede kans krijgt. Net als Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials. Daarnaast circuleren ook nog steeds de namen van Peggy Vrijens, Tygo Gernandt en zelfs etherdiscipline-heldin Ellie Lust! Bij Nikkie zijn we inmiddels vrij zeker van haar deelname; ze werd immers gespot met de regisseur van Wie is de Mol?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link in bio 👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Het speciale WIDM-seizoen is vanaf 5 september elke zaterdagavond te zien op NPO 1.