Ron Boszhard

Alle Molloten verzamelen! Wie is de Mol? heeft zojuist de eerste vijf kandidaten van het aankomende all-star-jubileumseizoen 'onthuld' via anonieme interviews. We mogen nu geheel in WIDM-stijl zelf gaan uitvogelen welke namen bij de interviews horen.

Article continues after the ad

De hype is nu echt aan voor het nieuwe seizoen, dat op 5 september van start gaat en zich afspeelt in Italië. Wij speculeerden er eerder al lustig op los; volgens ons kunnen déze BN'ers zomaar eens meedoen. Of dat ook echt klopt, zal later pas bekendgemaakt worden.

Anonieme interviews

Met vijf anonieme interviews, die je hier kunt lezen, maakt WIDM ons rete-benieuwd naar de kandidaten die een tweede kans maken om de Mol te ontmaskeren. Het gaat hier namelijk om oud-deelnemers, zo verklapten de makers eerder al. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link in bio 👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Speculatie

Onder fans en WIDM-Insta-fanaccounts circuleren al heel veel plausibele namen. Deze fans baseren zich vooral op het social media-gedrag van kandidaten tijdens de opnameperiode van dit extra seizoen, die waarschijnlijk eind vorig jaar plaatsvond. Deze BN'ers hielden zich toen stil op hun social media-kanalen of kwamen met posts waarvan je zou kunnen denken: die zijn al van tevoren ingepland! De namen die het vaakst genoemd worden: Ron Boszhard, Nikkie de Jager, Peggy Vrijens en Tygo Gernandt. Vooral rondom Ron klinken heel veel reacties: kijkers willen maar al te graag dat hij een tweede kans krijgt nadat hij een aantal seizoenen geleden er als eerste uitvloog. Dubbel zuur: de kandidaten konden 'm terugnemen, maar kozen voor zichzelf...

Het speciale WIDM-seizoen is vanaf 5 september elke zaterdagavond te zien op NPO 1.