De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden in Wie is de Mol?: de laseropdracht! Vanavond staat 'ie na weken van afwachten dan eindelijk op de planning.

Article continues after the ad

En het doelwit van de kandidaten is deze keer wel érg pikant. Ze mogen namelijk knallen op... de Mol! "Jullie gaan spelen tegen De Mol", bereidt kandidaat Rob ons vast voor.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Jullie gaan spelen tegen de Mol...” 😱 Kijk zaterdag om 20.30 uur naar aflevering 7 van Wie is de Mol? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Knallen maar!

Normaal komt de befaamde laseropdracht wat eerder in het spel, maar met minder kandidaten knallen heeft ook wel wat! Hoe dan ook: het belooft weer een intense aflevering te worden. En nu er steeds meer BN'ers wegvallen, zit de groep meer en meer met elkaar opgescheept. Wordt het met minder mensen juist duidelijker wie de Mol is? Of zorgt het juist voor meer verdachten? Argh!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De kandidaten tegen de Mol... #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op


Voorspellingen

Met deze ultieme hints en aanwijzingen kun je je alvast exrta voorbereiden op vanavond. Moet je trouwens nog die WIDM-punten inzetten in de app? Wellicht helpt het om te weten hoe de rest van Nederland erover denkt. Op het moment van schrijven gaat Rob met afstand aan kop als meest verdachte kandidaat - maar ja, dat vinden wij niet gek na déze mogelijke Mol-actie. Leonie krijgt overigens de minste verdenkingen op zich. Succes!


Wie is de Mol? is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1! Houd overigens ook maandag goed je Mol-ogen en -oren open: dan staat er iets mysterieus op de planning.