De kandidaten van Wie is de Mol? 2020 op NPO 1

Elk nadeel heb z'n voordeel. AVROTROS besloot gisteren om de live publieksfinale van Wie is de Mol? af te blazen. En daar zijn de fans van het eerste uur maar wat blij mee!

Article continues after the ad

Vanwege de uitbraak van het coronavirus mogen evenementen met meer dan 100 bezoekers niet meer doorgaan. Doorgaans komen honderden Molloten bijeen in VondelCS voor de grote live-ontknoping van Wie is de Mol?. Nu niet. In plaats daarvan ontvangt Rik van de Westelaken de kandidaten van dit seizoen nu 'gewoon' in een studio om te onthullen wie de Mol was. Een hele opluchting voor Molloten!

Opluchting

Hoezo dan? Nou, die heerlijk hysterische live-finale in VondelCS - waarin de 'gewone Nederlander' mag vertellen op welke kandidaat hij 'zit' - is iets van de laatste jaren. Hiervoor ontving de presentator de kandidaten in een studio en... that's it. Geen extreem lange opbouw, geen fans die geïnterviewd moeten worden, maar vooral: meer tijd om Molacties te laten zien! Op sociale media laten veel kijkers dan ook weten dat ze dit ook nu weer verwachten.


Wie is de Mol?

Ook wij duimen uiteraard mee voor meer Molacties! Zeker nu er steeds meer geluiden klinken dat we dit jaar wegens de jubileumeditie twee (!) Mollen kunnen verwachten. Oké, oké: die kans is natuurlijk 0,0001%. maar we mogen dromen! Heb jij je WIDM-punten nog niet ingezet en twijfel je wie je moet kiezen? Bekijk dan onze lijst met de 7 beste hints en aanwijzingen van dit seizoen.


De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.