Voordat Sanne Wallis de Vries daadwerkelijk aan Wie Is De Mol? meedeed, werd ze al twee keer eerder gevraagd. Een uitnodiging die ze aan haar voorbij moest laten gaan.

Article continues after the ad

Fan

Het werk van Sannes man Jacko, die cameraman is, hinderde in eerdere jaren  haar deelname aan het programma. De cabaretière wilde maar al te graag meedoen aan Wie Is De Mol? en dit jaar was het dan eindelijk zover. "Ik ben al jaren fan en heb altijd gezegd: als ze me vragen en ik kan het thuis rondbreien, dan doe ik mee", vertelt ze aan het AD.

De Mol

Wallis de Vries staat bij de meeste kijkers niet in het lijstje van verdachten voor de rol van de Mol, mede vanwege haar fanatieke spel. Ze is echter nog wel in de race om de editie van dit jaar te winnen. Of ze dat daadwerkelijk gaat doen, daar zullen we de komende weken achter komen. 

Geen tegenvaller

Meedoen aan Wie Is De Mol? viel in ieder geval niet tegen voor fan Sanne. "Ik was in een ander land met mensen die ik daarvoor niet kende, en niemand weet waar je bent. Heel spannend. Die situatie maakt het meteen heel hecht en intens." We zijn benieuwd wat de volgende aflevering ons gaat brengen.