The Masked Singer Oud en Nieuw

De personages van The Masked Singer Oud & Nieuw Special zijn bekend, maar wie zouden er toch in die prachtige kostuums zitten? Vandaag werd er iets meer bekend over... De Klok!

RTL Boulevard heeft nieuwe beelden van The Masked Singer gedeeld! Na Het Vuurwerk (wie zou het toch zijn?) zagen we vandaag De Klok in de uitzending.

De hint voor dit personage luidt: “Deze klok hoort, meer dan wie dan ook, bij het meubilair.” Daar hebben we weinig aan zonder een stem, dus daar gaan we!

Article continues after the ad

In de RTL Boulevard-studio wordt eerst gedacht aan Ron Brandsteder, omdat hij al zo lang meegaat in de tv-wereld, maar qua stem lijkt hij er totaal niet op! Henny Huisman en Kees Tol zijn ook nog opties. Na het fragment lijkt iedereen te denken dat het om misdaadjournalist John van den Heuvel gaat. Online is het raden ook al begonnen!

Het zou allemaal kunnen, maar stiekem hopen wij op… Hans Klok! Quinty Trustfull lijkt ons bij nader inzien toch niet zo aannemelijk

 

The Masked Singer Oud & Nieuw Special

Gelukkig hoeven we niet zo lang meer te wachten op duidelijkheid. Op oudejaarsavond ontdekken we de identiteit van alle vijf deelnemers aan The Masked Singer Oud & Nieuw Special. Je ziet de speciale uitzending vanaf 22:20 uur op RTL4.