Het vuurtje wordt de laatste dagen weer eens flink opgestookt, want welke bekende mensen gaan er toch schuil achter pakken als de Klok, de Sneeuwpop, de Oliebol, het Vuurwerk en de Champagnefles? RTL Boulevard gaf ons gisteren weer een hint over de identiteit van die laatste.

Article continues after the ad

Eén ding is direct duidelijk: de Champagnefles heeft met haar stem wel alvast het hart van de juryleden veroverd.

Soulvolle stem

Voorafgaand aan het fragment ontvingen we van Lex Uiting nog een tip. "De charmante champagne zal je nooit echt dronken aantreffen." Dat zet natuurlijk alweer de toon, want Lex denkt daardoor zelf aan Bonnie St. Claire. "Omdat ze niet meer drinkt." Marc van der Linden denkt daar anders over: "Ik hoor duidelijk een niet blanke vrouw en als je goed kijkt naar haar armen heeft ze ook handschoenen aan. Ze had zoveel soul dat ik denk dat ze ons gaat verrassen." Luister hieronder naar het fragment! 

Allerlei mogelijkheden

De geruchtenstroom loopt ook dit keer weer flink aan. Naast namen als Bonnie St. Claire en Edsilia Rombley worden er in de uitzending van RTL Boulevard ook al namen geroepen van voormalig Voice-winnares Leona Philippo, Ria Valk en Ruth Jacott. "Dat zou nog weleens kunnen", denkt Marc over die laatste naam. Wij vermoeden nu inderdaad dat we met onze naam toch ver uit de richting zaten, maar we gaan het zien! 

Andere kandidaten

Over de identiteit van de Oliebol en de Sneeuwpop tasten we nog in het duister, maar dat geldt niet voor die van de Klok en het Vuurwerk. Met het fragment en een hint voor die eerste van "Deze persoon hoort bij het meubilair", dachten we net als de presentatoren van RTL Boulevard direct aan deze misdaadverslaggever. De identiteit van het Vuurwerk is daarentegen wat lastiger te raden, maar wij zouden nu inzetten op deze zangeres.

De Oudejaarsspecial van The Masked Singer zie je op 31 december om 20.30 uur op RTL4.