Wie is de Mol? schept in een nieuw filmpje eindelijk duidelijkheid over die grote naaistreek die Nielson uithaalde bij Evelien. Die laatste vloog er zaterdag uit, mede doordat haar joker niet geldig bleek.

Article continues after the ad

En er ging nogal een shock door Mol-kijkend Nederland (Mol-haters zal het niets boeien). Evelien stond namelijk héél hoog in de lijst met verdenkingen. Oké, maar eerst: hoe flikte Nielson het om zijn opengemaakte – en dus ongeldige – joker te verwisselen met die van Evelien? Nou, zo dus:
 

 

Spanning

Zoals je ziet gaat Nielson echt héél sneaky te werk. Sarah doet als partner-in-crime ook schaamteloos mee. Ze staat in ieder geval bij Nielson in het krijt en wie weet wat dat haar later in het spel nog oplevert. Hierna ging het op twitter al meteen los en Nielson kreeg uiteraard de wind van voren.
 

 

Evelien in tranen

Bij de executie barstte Evelien in tranen uit. In de WIDM-podcast geeft ze toe dat ze al zo’n voorgevoel had. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik al geen goed gevoel had over mijn test. Die ging heel slecht. Ik kon niet goed genoeg spreiden, dat lukte me niet”, aldus Evelien.

“Godverdomme”

Uiteraard was ze enorm boos toen ze erachter kwam wat Nielson deed. Nu zitten de emoties minder hoog. “Het is Wie is de Mol? Dat dacht ik niet toen ik er net uit lag hoor, toen dacht ik: godverdomme.” Duidelijke taal, Evelien!

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.25 te zien op NPO 1.