Wie is de Mol? WIDM logo

We hebben jullie vorige week natuurlijk precies vertelt wie de kandidaten van Wie is de Mol? 2020 zijn. Vandaag hebben we het aanvullend over de nabeschouwing MolTalk. Vorige seizoenen van MolTalk werden gepresenteerd door Margriet van der Linden en Chris Zegers. Zij zijn er voor WIDM 2020 echter niet bij… Ze worden namelijk opgevolgd door Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen!

Article continues after the ad

Weerdenburg en Verheijen presenteren MolTalk

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen komend WIDM-seizoen dus de presentatie van MolTalk op zich. Het duo volgt Margriet van der Linden en Chris Zegers na drie seizoenen op. Van der Linden en Zegers laten (via AVROTROS) weten dat ze met een warm hart en vele dierbare herinneringen afscheid nemen van hun "vrolijke zaterdagavond". Ze wensen de nieuwe presentatoren veel succes en sluiten af met een voorspelling over de identiteit van de Mol 2020. Van der Linden en Zegers hebben namelijk niemand minder dan Anita Witzier op het oog!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rop Verheijen en @marlijnweerdenburg zijn het nieuwe presentatieduo van MolTalk! 👀 #moltalk #widm #widm20

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

MolTalk 2020 vanaf 4 januari te zien met kick-off

In MolTalk wordt de Wie is de Mol?-aflevering van die avond doorgesproken. Daarbij natuurlijk ook uitgebreid aandacht voor potentiële molacties! De eerste aflevering van MolTalk 2020 is echter al voorafgaand aan het seizoen te zien, namelijk op zaterdag 4 januari. In deze MolTalk: The Kick-off nemen Weerdenburg en Verheijen de deelnemers van WIDM 2020 onder de loep. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? gaat vervolgens op zaterdag 11 januari van start.