Wie is de Mol? 2020

Wij hebben intens genoten van het superspeciale Wie is de Mol?-jubileumseizoen hoor, zonder twijfel. En de ontknoping - met Jeroen die uit de Mol-kast kwam - was ook weer om je vingers bij af te likken. Maar, een minpuntje: waar zijn de verborgen hints gebleven?

Article continues after the ad

In voorgaande seizoenen kregen Molloten in de ontknoping ook altijd te zien wat voor hints er in de aflevering- en opdracht-titels zaten, welke shots stiekem meer onthulden over de Mol of welke mysterieuze patronen we als kijkers hadden kunnen spotten. Oftewel: hints die de productie erin stopte. Erg tof om Jeroen te zien Mollen hoor, maar waarom kregen we de verborgen hints niet te zien?

Verwarring alom

Het is een programmaonderdeel dat we inmiddels niet meer kunnen wegdenken. Voor zover we ons kunnen herinneren kregen we die toffe verborgen aanwijzingen altijd wel in meer of mindere mate te zien. Daarom viel het juist zo op dat die er hu HELEMAAL NIET in zaten. Komen ze wellicht nog online? Of heeft AVROTROS er voor gekozen om géén verborgen hints in het jubileumseizoen te stoppen? We weten het simpelweg (nog) niet, maar kijkers lieten in ieder geval wel massaal van zich horen!

 

Extra Molactie

Op twitter circuleren enkele berichten van kijkers die suggereren dat AVROTROS heeft bevestigd dat er dit seizoen geen verborgen hints waren, maar wij hebben die claim nergens terug kunnen vinden. Vooralsnog blijft het dus nog even afwachten. Wel kregen we al een extra Molactie en een interview met de Mol als 'bonus'. Die kijk je hieronder!