rob dekay wie is de mol? widm 2020

Zaterdagavond waren meer dan 2,3 miljoen kijkers er getuigen van dat er niemand naar huis hoefde tijdens de vierde aflevering van Wie is de Mol?. Toch kunnen we - als we hem op zijn blauwe kijkers kunnen geloven (en dat doen we dus niet) - weer iemand van ons lijstje wegstrepen. Rob Dekay beweert namelijk stellig dat hij de Mol niet is.

Article continues after the ad

De Telegraaf vroeg Rob Dekay op de première van Kruimeltje of hij niet bang is dat hij wat verklapt over het verloop van het programma. "Nee, daar ben ik niet bang voor. Ik vind het fantastisch om eraan mee te doen en die vragen horen daar natuurlijk gewoon bij." Hij geniet als echte Molloot van het seizoen. "Ik word natuurlijk constant getagd in theorieën en filmpjes. Ik geniet net als ieder jaar van Wie is de Mol?, alleen dit jaar is het wel echt next level omdat ik er zelf in zit." Maar is de zanger dan niet bang dat ze hem door hebben? "Nee, want ik ben niet de Mol, dus dat maakt dan niet uit. Het is leuk wat mensen er van maken. De verdenkingen per persoon zijn interessant en er zijn zelfs theorieën over mij, waarvan ik denk: dat ziet er interessant uit."

Hints naar Rob

Maar het begint er steeds meer op te lijken dat Rob niet de waarheid spreekt. Eerder zagen we natuurlijk al deze hint, waar we echt niet omheen konden en ook gisteren was het weer raak. Wie gaat er namelijk met een tuinbroek aan en een hoed op door een parcour met vazen en betrapte we hem nu op het liegen over een route in de tweede opdracht? We houden hem goed in de gaten.

Tunnelvisie

Om natuurlijk niet in een tunnelvisie te belanden (al lijkt het daarvoor te laat), kijken we natuurlijk nog gauw even naar de belangrijkste hints richting de andere kandidaten. Bekijk hieronder een selectie. Daaruit blijkt vooral dat Nathan op een mooie plek twee komt in ons lijstje met verdachten, dus kunnen we alvast stellen dat de Mol voor prachtige televisie heeft gezorgd?