Wie is de Mol? kandidaten

De Wie is de Mol?-finale wordt 28 oktober weer live uitgezonden in verschillende bioscopen van Pathé en Euroscoop. De bioscoopketen houdt elke seizoen een live uitzending voor de finale en dit jaar wordt er goed rekening gehouden met de coronaregels. Je kan nu kaartjes bestellen via de Pathé website voor 6 euro per neus.

Mollotenactie

Op 28 oktober is het zover! Dan komen we er eindelijk achter wie dit WIDM-seizoen de Mol was. Er zijn al heel wat aanwijzingen die we konden vinden, maar toch blijft het ieder seizoen spannend genoeg dat we met een grote bak popcorn voor het scherm zitten. Dus de finale in de bios checken is de ultieme kijkervaring!

Article continues after the ad

Bioscopen waar je WIDM kan kijken

Deze bioscopen zenden de WIDM-finale uit: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delf, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Er kunnen 30 mensen per bioscoopzaal naar binnen en er worden nog meer hygiënemaatregelen getroffen om corona buiten de deur te houden.

De finale van Wie Is De Mol? start zaterdag 28 oktober om 20.30 uur