Rik van de Westelaken in WIDM Wie is de Mol? 2021

Maandagavond weten we eindelijk welke bekende Nederlanders deelnemen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Is GTST-ster Erik de Vogel één van die kandidaten of zien we politiek verslaggeefster Charlotte Nijs terug? Nou, laat het speculeren maar beginnen, want er is nu een mysterieuze foto opgedoken! 

Article continues after the ad

A.W. Bruna Uitgevers, de uitgeverij van het bekende Molboekje, plaatste van de week de onderstaande foto. Hierop zien we duidelijk de silhouetten van tien nieuwe kandidaten. Presentator Rik van de Westelaken is eenvoudig te herkennen, maar wie staan er nu eigenlijk om hem heen?


Speculaties op social media

Dat vragen de Molloten zich nu ook af. "Als Erik meedoet, lijkt me dat persoon vijf van links", schrijft een fan op Twitter. Ook de namen van zangeres Shary-an, Yuri van Gelder, Soy Kroon, journalist Mark Koster, Lammert de Bruin, Peter Pannenkoek en YouTuber Gio Latooy worden al genoemd op zowel Twitter als Instagram. Al schrijft één Molloot Peter al af. "In ieder geval geen Peter Pannenkoek, want ze zijn allemaal te lang." Daar wil Peter zelf niets van weten. "Haha EN DIE TWEEDE OP RECHTS DAN?" Verklapt de cabaretier hiermee zijn deelname?

Maandag moet uit een speciale uitzending van Moltalk blijken of deze molloten in de goede richting zaten.


Wie is de Mol? 2021 is vanaf 2 januari te zien op NPO 1.