De Verraders

Fans van Wie is de Mol? moeten even goed opletten. De eerste deelnemers van de molachtige spelshow De Verraders zijn bekendgemaakt!

RTL deelt mee dat acteur Loek Peters, model Loiza Lamers en documentairemaker Sinan Can zullen schitteren in De Verraders. Ze krijgen gezelschap van Jörgen Raymann, zangeres Samantha Steenwijk en presentatrice Holly-Mae Brood.

De Verraders

In totaal doen achttien BN’ers mee in de show, waarvan er drie zogeheten ‘verraders’ zijn. De normale kandidaten proberen de schat te zoeken, terwijl het drietal de boel juist saboteert. Elke nacht mogen deze saboteurs iemand uit het spel sturen, zodat de groep steeds kleiner wordt.

Article continues after the ad

De Verraders

Het doet een beetje denken aan Wie is de Mol? (De Verraders is van dezelfde producent), maar nog meer aan een paar populaire gezelschapsspellen, zoals Saboteur, De Weerwolven van Wakkerdam en Secret Hitler. De Verraders wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Finale Wie is de Mol?

De grote finale van Wie is de Mol? is op 6 maart te zien, en De Verraders begint precies een week later. Als je Mol-afkickverschijnselen hebt is het zeker aan te raden om deze bedrieglijke spelshow een kans te geven!