Wie is de Mol 2022

Thomas van Luyn heeft gedeeld dat alle kandidaten van Wie is de Mol? 2022 weer terug in Nederland zijn. Met een paar foto’s op Schiphol is het nieuwe seizoen eigenlijk alweer begonnen, want fans speuren de kiekjes af naar hints!

Cabaretier Thomas van Luyn (Kopspijkers, De Mike & Thomas Show) postte zaterdagavond ineens wat foto’s van alle kandidaten, die terugkeren op Nederlandse bodem. “Het is volbracht”, schreef hij erbij, oftewel: seizoen nummer 22 van Wie is de Mol? is afgelopen!

WIDM-hints op de foto's?

Op de groepsselfies zien we alle kandidaten van het nieuwe seizoen voorbijkomen! Naast o.a. Arno Kantelberg, Welmoed Sijtsma, Everon Jackson Hooi, Suzanne Klemann en Thomas van Luyn zelf, zien we óók presentator Rik van de Westelaken sneaky op de achtergrond.

Article continues after the ad

Molloten werden nogal geprikkeld door de foto. Ze wilden weten of het hele WIDM-team weer terug in Nederland was, wat Van Luyn bevestigde. Wat opvalt is dat de foto’s door verschillende kandidaten gemaakt zijn. Waarom is het dan Thomas die de plaatjes online zet? En zitten er misschien nog andere hints in de fotootjes verborgen? Het werk van de échte ‘molloten’ lijkt alweer begonnen! Sowieso komen de hints deze editie heel vroeg.

Wie is de Mol? 2022

Wie is de Mol? slaat dit jaar helaas over vanwege al het ongemak dat de coronacrisis met zich meebracht. Het land waar Thomas en vrienden WIDM hebben gespeeld is nog niet bekend: er leek gehint te worden op Engeland, maar we lezen óók geruchten over Groenland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

We verwachten dat Wie is de Mol? in januari 2022 weer terugkeert! Heb je wel zin in wat WIDM-historie, dan check je hier onze erelijst met de allerbeste mollen ooit!