Wibi Soerjadi, talkshow M

Wibi Soerjadi wil niets meer te maken hebben met de talkshow M. De pianist is volgens eigen zeggen 'neerbuigend' en 'met een arrogante houding' behandeld door de redactie en is dat nu spuugzat! 

Article continues after the ad

"Vandaag zou ik in de talkshow M te gast zijn in verband met de tv-première van mijn nieuwe en allereerste kersttrack", schetst Wibi het beeld op zijn Instagram. "Gisteren, eind van de middag, werd ik afgebeld terwijl alles dinsdag al was bevestigd. De release van de track is vandaag en dat moment komt niet meer terug."

Geen releasemoment

De pianist zou daar normaal alle begrip voor hebben, als er een duidelijke reden voor was. "Ik heb begrip voor een afzegging als het een gewoon aanschuif/tafelgast moment betrof of dat de actualiteit, politiek of COVID-19 hier aan de orde zou zijn. Van dit alles was hier geen sprake van." En daar baalt hij flink van. "Vanwege de late afzegging kon ik nu niet meer aanschuiven bij een andere talkshow, dus het releasemoment is verloren."

Enorme teleurstelling

Daar komt bij dat deze Disney-fan hun gedrag allesbehalve netjes vindt. "De manier waarop de redactie (behalve Bip) mij afzegde, gebeurde met een dergelijke arrogante en neerbuigende houding dat ik nog steeds verbijsterd ben over de wijze van handelen. Ik ben teleurgesteld en voel me slecht behandeld", maakt hij duidelijk. "Een redactielid zei zelfs dat dit de realiteit van talkshows op tv is. Nou, in mijn bijna veertigjarige carrière en ervaring met de media heb ik dit echter nog nooit op deze manier meegemaakt."

Nooit meer M

De pianist die niet vies is van wat emotie is het dan ook spuugzat. "Als dit werkelijk de realiteit is van de talkshow van nu, dan heb ik hier niets meer te zoeken. Ik zal en wil in ieder geval nooit meer in de talkshow M aanschuiven. Ik wil niets meer te maken hebben met deze talkshow." Dat zijn nog eens duidelijke woorden. Lees hieronder zijn volledige bericht.