Wibi Soerjadi

Woest was pianist Wibi Soerjadi, toen hij op het laatste moment werd afgebeld door talkshow M. Wibi voelde zich “teleurgesteld en slecht behandeld” en… belde zelf RTL Boulevard af! Luuk Ikink vertelde in RTL Boulevard dat ze Wibi hadden uitgenodigd om zijn nieuwe liedje live in de uitzending te komen spelen. “Het leek ons een leuk idee, het leek hém ook een leuk idee! Het was al helemaal geregeld… en toen heeft hij óns afgebeld!” Lachen, gieren, brullen!

Als je denkt dat Wibi het hierbij laat zitten, dan heb je het fouter dan een interieur dat voor de helft uit Disney-poppen bestaat! Op Instagram slaat de pianist terug. En hoe!

Article continues after the ad

Wibi Strikes Back!

Volgens Wibi wilde hij alleen bij Beau zijn nummer spelen, omdat hij daar de kans kreeg om het hele lied te doen. Bij Boulevard mocht hij slechts een gedeelte spelen, en daarom wees hij de uitnodiging van het programma af. “Vervolgens zette de eindredacteur van RTL Boulevard ons onder druk, en dreigde hij met: Als Wibi boos is op M, dan wil je toch niet RTL Boulevard boos wordt op Wibi?”

Volgens Soerjadi hoefde hij niet meer te rekenen op ‘Wibi-gerelateerde items in hun programma’. Hij besluit zijn post met de mededeling dat hij “deze onfatsoenlijke en kinderachtige manier van werken meer dan spuugzat is.”

We hopen dat Wibi vanavond bij Beau zijn muzikale ei kwijt kan. Verder is ‘Wibi-gerelateerde items’ ons nieuwe favoriete begrip van 2020!