Taika Waititi, de regisseur van Thor: Ragnarok, is terug, en hij heeft een paar kansloze vampieren meegebracht. Check de trailer van What We Do In The Shadows!

Voordat regisseur Taika Waititi miljoenenfilms maakte als Thor: Ragnarok, maakte hij geniale comedy’s als What We Do In The Shadows, Hunt For The Wilderpeople en afleveringen van Flight Of The Conchords.

Thor: Ragnarok was een oogverblindende productie, en daarnaast ook nog eens ontzettend grappig. Waititi en Jeff Goldblum vormden een neon-kleurige, gouden combinatie.

Article continues after the ad

 

What We Do In The Shadows

Na het succes van Thor: Ragnarok ontstond er steeds meer interesse in Waititi’s oudere werk. Er werd lang onderhandeld over een Amerikaanse variant op de vampieren-comedy/docu, en FX ging met de prijs aan de haal. De vampieren keerden terug in een televisieserie!

In What We Do In The Shadows proberen drie vampieren New York te veroveren. Dat wil alleen niet echt lukken, dus zitten Nandor, Laszlo en Nadja al jaren met elkaar opgescheept in hetzelfde stinkappartement.

 

De vampieren beleven de meest lullige avonturen, als ze het tenminste niet met elkaar aan de stok hebben. De droge, melige humor van Taika Waititi lijkt bewaard gebleven. Niet gek, want de regisseur hield voor deze bewerking de touwtjes zelf in handen.

De serie beleeft op 27 maart zijn première in Amerika. In Nederland moeten we waarschijnlijk op Netflix rekenen.