Het heeft even geduurd, maar he’s back: Wesley Snipes heeft de hoofdrol te pakken in de gloednieuwe scifi-film The Recall. Check hier de trailer.

Article continues after the ad

Aliens

In The Recall gaat een groep jongeren naar een afgelegen hutje in het bos om daar eens flink van de zomer te genieten. Filmkenners zullen ongetwijfeld weten dat dat meestal niet goed afloopt en ook nu breekt de pleuris uit! Toch is de insteek net iets anders dan je verwacht. In plaats van dat de groep één voor één in stukjes wordt gehakt door een stelletje ondoden, moeten ze het opnemen tegen... *tromgeroffel* aliens!

De pleuris breekt uit

Snipes speelt een ex-astronaut die zijn baan heeft verloren nadat hij beweerde te zijn ontvoerd door buitenaards gespuis. Iedereen verklaart hem voor gek, maar niets blijkt minder waar. Samen met het groepje jongeren probeert hij een alien-invasie de kop in te drukken. Maar of dat goed gaat…

Belastingfraude

De acteur kwam een aantal jaar geleden in de problemen toen hij werd opgepakt voor belastingfraude. Na een tijdje in de gevangenis te hebben gezeten, kwam hij terug met een klein rolletje in The Expendables 3 en een hoofdrol in de serie The Player. Helaas werd de show al na één seizoen gecanceld. The Recall is zijn eerste hoofdrol in een film sinds zijn gevangenschap.

Releasedatum

Naast Snipes is ook RJ Mitte, bekend als Flynn uit Breaking Bad, van de partij. De film wordt geregisseerd door Mauro Borelli, een relatief onbekende regisseur die vooral veel artwork heeft gedaan voor grote Hollywood-producties. Wanneer The Recall in de Nederlandse bioscopen gaat verschijnen is nog niet duidelijk.