Snipes in gesprek met Marvel over nieuwe Blade-films

Het is alweer een tijdje terug dat we Blade op het witte doek zagen. Maar als het aan Wesley Snipes ligt, komt daar snel verandering in!

More content below the advertising

Daglicht

De laatste Blade-film stamt alweer uit 2004. De bioscoopbezoekers waren tegen die tijd inmiddels gewend aan gelikte superhelden films als Spider-Man en X-Men, en voor Blade leek geen plek meer. Maar de fans zijn de in het leer geklede vampierjager nooit helemaal vergeten. Deze maand is het twintig jaar geleden dat Blade voor het eerst het daglicht (ha!) zag en daarom blikte Wesley Snipes terug op zijn rol in een interview met Vice. En daarin deed de actiester een paar bijzondere uitspraken over de toekomst van deze antiheld!

'Kinderspel'

Volgens Snipes is hij al twee jaar druk in gesprek met Marvel over een terugkeer van Blade. “Er is gelukkig veel interesse en enthousiasme om terug te gaan naar de wereld van Blade. We hebben twee projecten bedacht die perfect zouden zijn. Maar Marvel is een groot bedrijf en dus kan het even duren voordat projecten groen licht krijgen.”

De acteur voegt daar aan toe: “De volgende keer dat je iets ziet in het Blade-universum… Geloof me, wat we hebben gedaan is kinderspel vergeleken met wat er nu allemaal mogelijk is.” Het is op zijn zachtst gezegd nog een beetje vaag allemaal, maar wat ons betreft kan Marvel niet vroeg genoeg de rode loper uitrollen voor de Daywalker!

Het complete interview met Snipes over het verleden en de toekomst van Blade is terug te lezen op de website van VICE.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.