Wesley Sneijder

Ex-voetballer Wesley Sneijder reageert voor het eerst op het zogenoemde 'auto-incident' van een jaar gelden. Wesley werd toen gefilmd terwijl hij al lallend, in dronken toestand, op een auto klom en voor zo'n 6000 euro aan schade toebracht.

Article continues after the ad

Wesley zit nog middenin een promotietoer voor zijn biografie wat zorgt voor de ene na de andere onthulling. In De Volkskrant gaat de legendarische voetballer in op auto-gate. "Bij dat incident waarbij ik op een auto danste, een jaar geleden, wist ik de volgende dag niet wat ik had gedaan."

Drank

"Het is in een moment van verstandsverbijstering gebeurd", geeft hij nu toe. Drank was de boosdoener. "Ik had niet zo veel op maar het kan verkeerd vallen."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link staat in mijn bio 👊🏻

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op


Doodgeschoten

Wesley werd wakker in de cel, niet wetende wat hij had aangericht. Het was dan ook een opluchting toen de politie hem mededeelde dat hij 'slechts' was opgepakt voor vandalisme. Uiteraard tot verbazing van de agent. "Hij vraagt: hoezo ben je blij? Ik zeg: voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten." Oef... Nou, laten we in ieder geval positief afsluiten: 'Wes' is zijn leven flink aan het verbeteren, zeker ten opzichte van het auto-incident. Ook hoopt hij dat ex-vrouw Yolanthe hem weer terug wil nemen. Maar dan moet ze wel eerst effe dat boek lezen!