Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau domineren het nieuws de laatste maanden met berichten over hun vermeende scheiding. Zo zou het bedrag zijn gelekt dat Wes aan Yo moet betalen om de scheiding rond te krijgen. Maar Wesley is er helemaal klaar mee. Tijd om orde op zaken te stellen… en wel op Instagram!

Wesley Sneijder houdt zich niet langer in en schrijft openhartig op Instagram over de hele situatie.

Article continues after the ad

"Ik ga niet meer aardig doen tegen onaardige mensen die onzin verspreiden over mij en Yolanthe. Ik wil heel duidelijk zijn. Ten eerste, ja, we zijn al een tijdje niet meer samen. Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn huwelijk. Maar dat gaat niemand verder wat aan. Dat Yolanthe nog altijd zo goed voor me is, respecteer ik enorm."

Dus Wes & Yo bestaat nog altijd alleen ze delen niet meer het huis met elkaar. Wesley heeft nog altijd enorm veel respect voor Yolanthe en hoe goed ze voor hem is.

Yolanthe heeft geen geld nodig

Oh ja en over dat geldbedrag

"Ten tweede, ze heeft van mij niets nodig, want ze heeft het zelf. De Turkse pers schreef dat ze negentien miljoen wilde en ik haar vijftien gaf?! Haha, jullie worden steeds gekker. Mensen moesten eens weten hoe het echt zit. Hersenloze mensen zullen altijd alles geloven wat ze lezen."

Kortom, Yolanthe heeft Wesley’s geld helemaal niet nodig! Ze heeft bovendien nergens om gevraagd, stelt Wesley Sneijder. Hij gaat nog even door over de roddelpers.

“Ik vind het walgelijk dat de pers zoveel onzin en leugens over mij verspreidt en nu ook over haar. Ik weet dat we niet hoeven te reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind enorm, omdat ze kalm blijft en deze onzin slikt. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet met mijn leven sollen."

Misverstand op misverstand

Je kan Wesley’s hele uitbarsting in het Engels hieronder lezen.

 

Naast de dreigende scheiding waren Wes en Yo ook om andere reden in het nieuws. Zo was er een misverstand over dat Yolanthe bij Hans Klok in z’n goochelshow zou optreden en kreeg ze kritiek over haar heen vanwege een gevaarlijke foto met haar kindje Xess Xava. Wesley Sneijder had laatst nog ruzie met een auto waarvan beveiligingsbeelden online verschenen.