Wesley Sneijder

Waar Yolanthe Cabau over het algemeen vrij weinig kwijt wil over haar huidige verstandhouding met ex Wesley Sneijder (ze is overigens ook best druk), is hij ietsje loslippiger.

Article continues after the ad

Wesley geeft in een interview met Shownieuws aan dat hij ‘Yo’ – die momenteel in LA woont en een acteeropleiding volgt - regelmatig spreekt. Natúúrlijk ook vanwege hun zoontje, de 4-jarige Xess Xava. Die zit bij z’n mama. “We hebben contact. Wat dat betreft gaat dat goed.

Strubbeling

‘Wes’ vertelt verder dat er geen strubbelingen voorkomen tijdens die gesprekken. “Absoluut niet, gelukkig ook niet.” Ondanks een ongetwijfeld pijnlijke en moeilijke liefdesbreuk, kunnen ze dus ‘gewoon’ door één deur. “We zijn volwassen en we weten hoe of wat. We hebben een kind.

Reünie

Of Wes en Yo ooit nog bij elkaar komen, weten we natuurlijk niet. Al gooit Wesley de deur op dat gebied in ieder geval niet helemaal dicht. “Niemand kan in de toekomst kijken, we zien wat er gaat gebeuren.” 

Xess

Uiteraard vindt Wesley het moeilijk dat ‘ie de kleine Xess nu niet kan knuffelen. “De ene dag probeer je positief te zijn. Dan hoop je dat het allemaal snel voorbij is, maar dat weten we niet”, zegt hij over de huidige corona-situatie. “Het is een kwestie van positief blijven en veel facetimen.