White Lines

De Spaanse thrillerserie White Lines staat nog maar net op Netflix, maar de kans is zéér groot dat er een tweede seizoen verschijnt. Volgens hoofdrolspeler Tom Rhys Harries wordt er zelfs al aan gewerkt!

Rhys Harries, die de Britse DJ Axel Collins speelt, vertelt in een interview dat er al een basis gelegd wordt voor een tweede seizoen van White Lines. ‘Ik weet dat er al gekeken wordt naar nieuwe filmlocaties voor een nieuw seizoen White Lines, er wordt actief gescout. Althans, vóór de coronacrisis was dat zo.’

Het kán zijn dat er gescout werd ‘voor het geval dat’, maar normaal gesproken betekent het dat een tweede seizoen er bijna zeker komt. Als niemand White Lines zou kijken wordt het een ander verhaal, maar de spannende serie is een behoorlijke hit!

Article continues after the ad

In White Lines onderzoekt de Britse Zoe (Laura Haddock) de geschiedenis van haar broer Axel. Hij werd 20 jaar geleden vermoord op Ibiza, en niemand weet (of wil zeggen) wat er precies gebeurd is. Door middel van flashbacks wordt duidelijk dat de vrolijke DJ werd meegesleurd in een wereld van drugs, vrouwen en decadente feesten!

White Lines

De serie is bedacht door Álex Pina, die je misschien wel kent van een serietje genaamd La Casa De Papel. Hoewel Rhys Harries’ personage Axel onder de zoden ligt, hoopt hij in een tweede seizoen terug te keren. ‘Het is nog niet duidelijk of het tweede seizoen een vervolg wordt of een prequel. Het zou allebei kunnen, want Axel en zijn vrienden zijn jarenlang actief geweest op Ibiza. De stijl van Alex Pina, met flashbacks en flashforwards, maakt alles mogelijk!’

Het eerste seizoen van White Lines is nu te zien op Netflix. We waren best te spreken over de decadente DJ-avonturen op Ibiza!

Beeld: Netflix/Chris Harris