Wendy van Dijk

SBS6-presentatrice en typetjeskoningin Wendy van Dijk beleeft een zakelijke domper. Bij één van de bedrijven waar ze betrokken bij is, de fitness-rage Disq, is faillissement aangevraagd.

Article continues after the ad

Dat onthulde roddelkoning Albert Verlinde gisteren in Shownieuws. Hij had persoonlijk contact met Wendy omdat hij geruchten hoorde dat het rommelde binnen het fitness-bedrijf. Uiteindelijk bleek dit te kloppen: Wendy en haar zakenpartner Robert Boekma, grondlegger van het Disq-systeem, belandden in een soort patstelling waardoor het uitliep op een faillissement.

Toekomst

De twee konden het volgens Albert niet eens worden over de toekomst van het bedrijf. "Ze vindt het natuurlijk verschrikkelijk", aldus Albert. "En het is heel vervelend. Kijk, het is niet het einde van de wereld", benadrukt hij toch maar even. "Wendy heeft een goed contract bij SBS, het magazine is er dus daar hoef je geen medelijden mee te hebben."

Wendy en haar Disq in actie:


Disq

Disq is een abonnement-service waarbij je dus ook zo'n apparaat - een soort touw met schijven die tegengewicht bieden - krijgt. Een curator gaat nu in gesprek met Wendy en Robert om te kijken wat er moet gebeuren. Mensen die een abonnement hebben, volgens Albert ook héél veel BN'ers, inclusief hijzelf, hoeven zich géén zorgen te maken: voorlopig blijven de lessen beschikbaar.