The Voice Senior is nog maar net op de buis. Maar volgens Wendy van Dijk kan de talentenjacht nu al rekenen op een vervolg!

Article continues after the ad

'Pareltje'

Vandaag onthulde Wendy van Dijk dat er een vervolg komt op The Voice Senior. “Jazeker, er komt een tweede seizoen”, bevestigde de presentatrice. Wendy noemt de muzikale zoektocht naar het beste zangtalent op leeftijd ‘een pareltje’. “Het maakt me ongelooflijk trots. Je hebt The Voice of Holland, The Voice Kids en nu The Voice Senior. Het heeft toch weer zijn eigen uitstraling. Er is vooral ruimte en aandacht voor de verhalen van de kandidaten”, aldus de presentatrice.

Vinyl

In het programma zoeken Gerard Joling en Gordon, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Marco Borsato zangtalent van zestig jaar en ouder. De winnaar van The Voice Senior mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Oproep

De talentenjacht valt in ieder geval in de smaak bij het publiek. De eerste twee afleveringen van The Voice Senior trokken in Nederland 1,7 miljoen kijkers. RTL is dan ook al begonnen met het werven van nieuwe kandidaten op leeftijd die een zangcarrière nastreven. Ondanks deze kandidatenoproep, kon de zender niet bevestigen dat er een tweede reeks volgt. Wendy weet het echter zeker: “Daar durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken!”