SBS6 heeft zojuist bekend gemaakt dat het Hart in Aktie al heel snel weer terugbrengt op de buis! Het gaat (in ieder geval komende week) om een speciale editie, waarin mensen die tijdens de coronacrisis hulp nodig hebben geholpen worden. Een corona-editie, dus! Uiteraard keert Wendy van Dijk terug als presentatrice.

Wendy van Dijk het land in voor corona-acties

Voor het eerst sinds haar vertrek in 2006 is Wendy van Dijk weer de presentatrice van dienst voor deze speciale editie van Hart in Aktie. De presentatrice laat weten dat ze onmogelijk stil kunnen zitten, terwijl hulp op zoveel vlakken op dit moment hard nodig is. Zodoende rijdt Wendy komende week met het Hart in Aktie-busje door heel Nederland. Zij bezoekt daarbij initiatieven die Nederlanders zelf op poten hebben gezet. “Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land, die onze steun kunnen gebruiken”, aldus Wendy.

Article continues after the ad

Wendy van Dijk terug voor Hart in Aktie

Hart in Aktie zie je vanaf woensdag 8 april wekelijks om 21.30 uur bij SBS6. Vorig jaar kondigde de zender al aan dat Wendy opnieuw het gezicht van het tv-programma zou worden. Met deze corona-editie wordt die uitspraak dus officieel bewaarheid. We gunnen het de presentatrice na een paar tegenslagen – waar ze zelf overigens heel nuchter onder bleef – in ieder geval van harte!