Wendy van Dijk

Ach, gossie… Wendy van Dijk laat in een emotioneel bericht weten liefdesverdriet te hebben. De presentatrice hunkert naar de liefde… van een eiland?

Liefdesverdriet om Ibiza

Nooit geweten dat je liefdesverdriet kan hebben om een eiland. Ibiza. Ik mis je intens”, zo schrijft presentatrice Wendy van Dijk bij haar nieuwste foto op Instagram. Net zoals veel BN’ers brengt ook Wendy haar vrije tijd graag door op het Spaanse eiland. Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet echter om niet naar het buitenland te reizen. En een vakantie is nou niet bepaald noodzakelijk – alhoewel BN’ers als Lil' Kleine en Estelle Cruijff daar heel anders over denken.

Een jaar vol ups en downs voor Wendy van Dijk

Wendy blijft echter verstandig genoeg lekker thuis en besluit om dan maar even weg te mijmeren bij een mooie foto van het eiland. Dat de presentatrice behoefte heeft om er tussen uit te gaan, snappen we echter volkomen. Zo was er eerst een hoop gesodemieter met haar fitnessbedrijf en overleed kort daarop haar persoonlijk adviseur

Article continues after the ad

Het is godzijdank echter niet enkel ellende in het leven van de SBS6-presentatrice, zo staat er bijvoorbeeld een heel bijzonder programma op de planning. Wendy mag komend najaar namelijk een 50 uur (!) durende dansmarathon presenteren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.