Wendy van Dijk

Wendy van Dijk vroeg begin juli nog faillissement aan voor haar sportbedrijf DISQ, maar heeft nu besloten een doorstart te maken. Dat gebeurt dan wel zonder Robert Boekma, waar ze het bedrijf mee begon. 

Failliet 

DISQ is een abonnementen-service, waarbij je dus ook zo'n Disq apparaat krijgt. Maar razend populair werd het niet en Wendy vroeg faillissement aan. Toch wil ze het nog een kans geven en maakt een doorstart met het fitnessbedrijf.

Reactie van Wendy

Haar management maakte het nieuws van de doorstart bekend aan Nu.nl. "Na een periode van verschil van inzicht tussen de bestuurders / aandeelhouders van Disq Mobile Gym Nederland, die helaas moest leiden tot dit faillissement, komt de onderneming hopelijk in rustiger vaarwater", beginnen ze hun verklaring. "Na uitgebreid te hebben gesproken met beide partijen meent de curator dat met een doorstart in samenwerking met Wendy van Dijk de belangen van crediteuren en werknemers uiteindelijk het best zullen zijn gediend." 

Article continues after the ad

De grote boze Wendy

Ze laat (ex)zakenpartner Robert wel achter zich liggen. Al zou die, na zijn sneren naar Wendy toe, waarschijnlijk toch niet meer met haar willen werken. Wendy van Dijk maakt zeker geen vrienden bij haar oud-collega's. Zo haalde ook oud-Obese-coach keihard uit naar de SBS-vrouw. Hij moet helemaal niets meer van haar hebben. Ouch!