Wendy van Dijk

SBS6-presentatrice Wendy van Dijk heeft nogal roerige tijden achter de rug en dan hebben we het natuurlijk over de breuk met ex-zakenpartner Robbert Boekema, het faillissement van hun fitnessbedrijf Disq en dan probeert Wendy ook nog de huwelijksbreuken met Erland Galjaard te lijmen.

Article continues after the ad

"Het is geen makkelijk jaar geweest", geeft ze aan in gesprek met De Telegraaf. Maar gelukkig hebben zij en Erland elkaar weer gevonden. "Dat gaat heel goed. Ik denk dat het in ieder huwelijk weleens lastig gaat."

Disq

Dan is er ook nog die hele heisa rondom Disq en verwijten over en weer tussen haar en Robbert, die op een gegeven moment zelfs zei dat zijn kinderen bang waren dat Wendy hun huis ging 'afpakken'. Vervolgens sloeg Wendy keihard terug, maar hoe gaat het nu met haar? "We zijn door een moeilijke periode gegaan", vervolgt ze. "En nog steeds, want het is niet zo dat alles achter de rug is."

 

Stress

De Van Dijkjes hebben hier allemaal last van, zegt Wendy. "Als het op een ander vlak niet zo fijn gaat, en dit was natuurlijk bedrijfsmatig, dan brengt dat een enorme druk met zich mee. Ook in de thuissituatie", zo legt ze uit. "Daar wordt iedereen wel door geraakt." Nou, gelukkig gaat het op tv-gebied wel goed met Wendy: de finale van de door haar gepresenteerde kijkcijferhit We Want More is komende zondag te zien en ze mag een tweede seizoen maken van haar typetjes-show Wie Het Laatst Lacht. Een titel die trouwens ook slaat op de huidige situatie met Wendy en haar failliete bedrijf - ze mag.namelijk een doorstart maken!