Wendy van Dijk en Johnny de Mol in We Want More

Volgende maand gaat We Want More van start. De titel is een beetje dubbel, want het gaat hier om de zoveelste talentenjacht waarin onbekende zangers zich moeten bewijzen voor een professionele jury. Het is dus nog maar de vraag of de kijkers echt meer van hetzelfde willen. Gelukkig belooft SBS dat deze talentenjacht zich onderscheidt van de concurrentie. Zo komen alle zangstijlen voorbij: van rock tot reggae en van funk tot fado! De presentatie is in handen van Johnny de Mol en Wendy van Dijk. En die hebben er alvast zin in!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We Want More!! Al van gehoord? Jaja ik mag weer! We hebben al opnames gehad en wat was het geweldig. Kan niet wachten om het met jullie te delen... even het officiële persbericht: Johnny de Mol en Wendy van Dijk, die eerder als presentatieduo in Superkids te zien waren, nemen de presentatie van de nieuwe SBS6-zangwedstrijd We Want More op zich. Eerder werd al bekend dat de jury wordt gevormd door Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B. De deelnemers aan de wedstrijd moeten vier van de vijf juryleden overtuigen om door te mogen. Tot het eind van een optreden mogen zij op elk moment de kandidaat steunen, maar die steun ook weer intrekken. De winnaar van het programma We Want More, dat vanaf 28 maart te zien is, gaat met 100.000 euro naar huis. Foto: @williamrutten

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op


André Hazes

We hebben al opnames gehad en wat was het geweldig. Kan niet wachten om het met jullie te delen”, schrijft Wendy op haar Instagram-pagina. Aan de jury zal het in ieder niet liggen. Vorige maand maakte SBS bekend dat de talenten zullen worden beoordeeld door André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Henk Poort en Ali B. Niet de minsten in het vak, dus. Er staat dan ook wat op het spel: de winnaar van We Want More gaat aan de haal met niet minder dan 100.000 euro!

We Want More is vanaf 28 maart iedere zaterdag om 20.00 uur te zien.

Article continues after the ad