Wederom verdwijnt er een bekend gezicht uit Meerdijk, en rap ook! Wie zien we vanavond voor het laatst in ‘s Neerlands grootste soap?

Article continues after the ad

Jord Knotter verklaarde tegenover RTL Boulevard dat hij stopt met Goede Tijdens Slechte Tijden. Sterker nog: zijn laatste aflevering zou vanavond al te zien zijn!

Knotter was naar eigen zeggen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Waarom hij op stel en sprong vertrekt is niet bekend; de acteur wordt daarover vanavond geïnterviewd in RTL Boulevard. Of Jords vertrek uit GTST ook het einde betekent van zijn personage Job Zonneveld is nog niet duidelijk. De rol werd eerder gespeeld door Teun Kuilboer en Daan Roelofs. Knotter was iets korter dan twee jaar te zien in het fictieve dorp Meerdijk.

We zagen de acteur, uit o.a. Sneekweek, Flikken Maastricht en Celblok H eerder al een uitstapje maken naar Flikken Rotterdam.

Het is dit seizoen een komen en gaan wat betreft GTST-personages. Eerder verdwenen Marjolein Keuning (Maxime), Bill Norris (Bart Oomen) en Jef (Bartho Braat, voor de zoveelste keer!).