Geen doorgewinterde stand-up comedians, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen proberen vanaf volgende maand de lachers op de hand te krijgen in Celebrity Stand-Up. Deze celebs gaan de uitdaging aan en laten een totaal andere kant van zichzelf zien.

Article continues after the ad

Ferry Doedens

Voormalig GTST-acteur Ferry Doedens is één van de die deelneemt aan het nieuwe komedieprogramma van Comedy Central. Ferry is niet de enige oud-GTST’er die zich aan stand-upcomedy waagt. Ook Christophe Haddad doet mee aan het programma, maakte Comedy Central woensdag bekend. 

Tony Star en Jelka van Houten

Ook Tony ‘Sterretje’ Star, Tofik Dibi, Jelka van Houten en Frank Evenblij de uitdaging aan. Hebben ze het lef, durven ze het achterste van hun tong te laten zien en gaan ze vriend en vijand verbazen met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot? De namen van de overige zes deelnemers worden later bekendgemaakt.

Correspondents’ Dinner humor

De bekende Nederlanders en Vlamingen staan er niet helemaal alleen voor, ze krijgen hulp van de schrijvers die Mark Rutte hielpen met zijn Correspondents’ Dinner. Celebrity Stand-Up, dat wordt gepresenteerd door cabaretier Martijn Koning, is vanaf 13 oktober zes weken lang op donderdagavond te zien bij Comedy Central.