Het nieuwste online filmpje dat je wegens extreem hartverwarmend vermogen gezien móét hebben, komt op naam van Ryan Gosling en Harrison Ford. De acteurs zijn te gast bij This Morning en plassen bijna in hun broek van het lachen.

Article continues after the ad

De Dikke en de Dunne, Dumb en Dumber, Bassie en Adriaan, Harrison Ford en Ryan Gosling. Dat rijtje zou niet alleen zo kunnen gaan, het zou zo moeten gaan, want de twee Blade Runner-acteurs hebben minstens zoveel invloed op de lachspieren als voornoemde duo's.

Cheer up!

Dat bewezen Ford en Gosling vorige week ook al eens, toen ze te gast waren bij Graham Norton. De Blade Runner-promotiewerkzaamheden werden deze week echter zo mogelijk nog komischer uitgevoerd, toen Harrison 'Cheer up!' Ford en Ryan 'Cheers!' Gosling te gast waren bij This Morning in Londen.

Ford krijgt bonuspunten voor zijn inspanningen het interview naar een hoger positiviteitsniveau te brengen. Gosling en interviewster Alison Hammond krijgen geen bonuspunten, maar dat geeft niet want zij hebben drank.

Blade Runner 2049

Het vermakelijke interview kijk je hierboven, maar ben je inmiddels ook wel geïnteresseerd geraakt in de nieuwe Blade Runner? Kijk hieronder een korte preview.