Tiger King, Joe Exotic

Na Animal Planets Surviving Joe Exotic en de bekende Netflix-docu Tiger King: Murder, Mayhem and Madness komen er niet één, maar zelfs twéé documentaires over Joe Exotic naar Dplay en Investigation Discovery.  

Investigation Discovery duikt dieper in de wereld van de voormalig zookeeper. Ze gaan op zoek naar de echte waarheid rondom het voormalige tijgerimperium en geven daarnaast een inkijkje in de jeugd van Joe.

FBI en Carole Baskin

Is zijn veroordeling eigenlijk wel terecht, wie was Jeff Lowe precies en wat weet de FBI? En welke geheimen liggen er verborgen in de muren van Doc Antle’s dierentuin? Het tweeluik Investigating The Strange World Of Joe Exotic gaat op zoek naar antwoorden op al deze vragen.

Article continues after the ad

Before the Tiger King

Hoe zag het leven van de jonge Joe Exotic eruit? Toen hij nog gewoon Joseph Allen Schreibvogel heette en nog niet de beroemde Tiger King was? Welke jeugdtrauma’s en dramatische gebeurtenissen legden de basis voor zijn latere excentrieke leven?

De documentaire Joe Exotic: Before He Was King uit 2016 laat nooit eerder vertoonde foto’s en homevideo’s zien van de jonge Joseph.

Spin-off

Niet alleen Joe Exotic, maar ook Tiger King-sterren Jeff en Lauren Lowe profiteren van het Netflix-succes. Het koppel krijgt namelijk hun eigen realityshow. Dplay focust zich ook op tv-producer Rick Kirkham, die nu met zijn vrouw in Noorwegen leeft.

Investigating The Strange World Of Joe Exotic is vanaf 15 oktober op Dplay en donderdag 22 t/m 29 oktober om 21:00 bij Investigation Discovery te zien.

Joe Exotic: Before He Was King kan je vanaf 15 oktober op Dplay en donderdag 29 oktober om 22:00 bij Investigation Discovery zien.