Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Wat goéééd! Chateau Meiland-superster Martien Meiland krijgt weer een nieuwe tv-klus bij SBS6.

Article continues after the ad

Na Chateau Meiland en Cash or Trash komt nu... BINGO! De 100.000 euro quiz. En dat gaat onze favoriete kasteelheer niet alleen doen.

Martien en Jan

Talpa-presentator Jan Versteegh gaat de quiz zelf presenteren, maar hij krijgt hulp van Martien. Die gaat als een soort Gaston-figuur mensen dolblij maken met een dikke vette cheque van een ton. En uiteraard overvalt hij die winnaars bij hen thuis. "Degene die wint zit thuis op de bank en heeft de juiste getallen ingevuld dus die heeft bingo", legt hij uit. "Dat is toch enig om mensen te mogen verblijden met zo’n geweldige prijs!"

BINGO!

Naast het ongetwijfeld hysterische Martien-momentje is deze nieuw show ook vooral een studio-quiz. "In de studio staan 7 deelnemers en die gaan met elkaar spelen tot er één kandidaat overblijft en die gaat de finale spelen voor 100.000 euro", aldus Jan, die dat gedeelte voor zijn rekening neemt. De andere ton-cheque deelt Martien dus bij iemand thuis uit. "Ik word zelfs zonder prijs al heel blij van jou", zegt Jan tegen Martien, die dat compliment natuurlijk graag incasseert. "Oh, wat lief!"


BINGO! De 100.000 euro quiz met Jan Versteegh en Martien Meiland is vanaf zaterdag 17 oktober wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6.