Fotograaf
BrunoPress
Jandino Asporaat

Comedian en acteur Jandino Asporaat gaat écht als een raket als het gaat om zijn mega-succesvolle Bon Bini-films, maar op de beeldbuis wil het nog niet vlotten. De terugkeer van zijn flopprogramma Dino's Bezorgservice scoort wéér geen topcijfers.

Article continues after the ad

NPO 1 greep vorige maand in bij Jandino's feelgoodprogramma. Er keken bar weinig mensen en dus werd de show zonder pardon al na twee afleveringen uit de programmering geplukt. Dino gaf al aan dat zijn Bezorgservice gewoon terug ging komen voor een tweede kans, en... nou ja, dat bleek ook niet echt een gouden greep. Het zit hem niet mee (op tv-gebied, bedoelen we dan).

Dino's Bezorgservice nog steeds geen hit

Deze week is het programma op dinsdag, donderdag en vrijdag te zien om 19:00 uur. De resultaten van gisteren zijn al binnen en die beloven niet veel goeds. Zo scoorde Dino slechts 358.000 kijkers met de derde aflevering van het eerste seizoen, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Nu zal de NPO de show heus niet weer schrappen, maar hij zit wel aardig in de buurt van de 335.000 kijkers die laatst scoorde (en daarna greep de NPO dus in).

Bon Bini

Nu kan Jandino zich gelukkig wel een tv-flop permitteren. Hij hoeft maar even naar de bezoekerscijfers van zijn Bon Bini-films te kijken en dan voelt 'ie zich waarschijnlijk al stukken beter. "We zijn een van de meest succesvolste filmreeksen van de afgelopen decennia in Nederland", mocht hij een aantal dagen geleden bekendmaken nadat de 1,5 miljoenste biosbezoeker een kaartje kocht.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.