Sonic The Hedgehog

Na een oerlelijke Sonic, een gloednieuwe 're-design'-Sonic én een heuse baby-versie, zien we nu wéér een nieuwe look voor het bekende gamepersonage in zijn eigen live-action-film. Awww!

Article continues after the ad

Fans spotten een 'fluffy' versie van de blauwe egel in een nieuwe, Hongaarse tv-spot voor Sonic The Hedgehog, die vanaf 12 februari in de bioscopen draait. Euhm, jongens, wie heeft Sonic door de carwash gegooid? Ook dit 'nieuwe design' maakt weer de Twitter-tongen los, maar nu juist op een positieve manier. En daar reageert regisseur Jeff Fowler zelfs op!


Design van Sonic

De allereerste trailer voor Sonic The Hedgehog zorgde vorig jaar voor de nodige online ophef toen bleek dat de egel er uitzag als een afgrijselijk mormel met teveel tanden. Jeff Fowler beloofde zelfs dat 'ie met de kritiek aan de slag ging. Een paar maanden later kwam de grote verlossing: Sonic kreeg een re-design! En zeg nu zelf: zo ziet 'ie er toch veel beter uit? 


Oude versie: Nieuwe versie:


Sonic the Hedgehog

In deze live-action-verfilming over Sega's beroemdste videogamepersonage zien we hoe Sonic op een of andere manier op aarde belandt. Jim Carrey en James Marsden, die respectievelijk slechterik Dr. Robotnik en hulpje Tom Wachowski spelen, zijn de twee belangrijkste menselijke personages in Sonic The Hedgehog. Comedian Ben Schwartz spreekt Sonics stem in!


Sonic The Hedgehog draait vanaf 12 februari 2020 in de bioscoop.