Wendy van Dijk

Wendy van Dijks fitnessbedrijf zit momenteel middenin een doorstart na een faillissement, maar haar oud-zakenpartner, Robbert Boekema, deelt nu een nieuwe spreekwoordelijke klapt uit die Wendy's business niet zo fijn gaat vinden!

Article continues after the ad

Deze Robert, eigenaar van de Disq-naam (het apparaat waar zijn oud-bedrijf met Wendy omheen werd gebouwd), is volgens de website Bekendeburen een nieuwe bedrijf gestart nadat Wendy zonder 'm doorging. 

Wendy en Robbert in betere tijden:

Disq

"Bekendeburen heeft ontdekt dat Robbert een nieuw bedrijf is gestart, want hij heeft op 14 juli j.l. een nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Disq Club B.V. met als doelstelling 'exploiteren Fitness onderneming'", aldus de site. Het saillante is dus dat Robbert de Disq-naam blijft gebruiken omdat hij die rechten in handen heeft. Hoe Wendy's nieuwe bedrijf gaat heten, is nog onduidelijk. "Van een bedrijf onder de naam 'Wendy’s Club' is tot op heden geen spoor te vinden."

Moddergooien

Een tijdje geleden belandden oud-zakenpartners Robbert en Wendy in een fittie nadat zij naar verluidt héle andere (sexy) dingen wilde gaan doen met hun toen nog gezamenlijke bedrijf. Vervolgens lekten er allerlei dingen uit over de ontstane juridische strijd, bemoeide Obese-coach Radmilo zich er zelfs mee en moest Wendy zich verdedigen. Nu ze allebei hun eigen weg gaan, is het ruziën hopelijk óók voorbij! Alhoewel: Wendy kan volgens Bekendeburen niet de Disq-naam gebruiken voor haar nieuwe business en dat zal ze allesbehalve fijn vinden...