Jasper in TVOH

Hij verprutste twee optredens in The Voice of Holland, mocht tóch door en kreeg te maken met een woeste Anouk… Nu heeft Jasper wéér een enorme klap gekregen, dit keer letterlijk!

Coach Jan Smit deelde op Instagram een heftige foto van zijn kandidaat. Na de pech in The Voice of Holland maakte hij een flinke schuiver, en poetste hij een tegelvloer met zijn eigen gezicht! Volgende keer toch maar een Swiffer-doekje pakken, Jasper! “Als je denkt dat je alles hebt gehad…”

Op Instagram krijgt Jasper enorm veel steun na wéér een rondje pech. Chantal Janzen en Quinty Trustfull overladen hem met hartjes. Snedige opmerkingen zijn er trouwens ook: “Nog meer zielige verhalen om hem in de race te houden?” Volgens Jan Smit ziet het er ernstig uit, maar is Jasper met een likje make-up prima in staat om vrijdag weer te zingen. Jan Smit kan het weten, want die heeft er ervaring mee.

Article continues after the ad

Arme Jasper (x3!)

Jasper Wever verprutste twee weken een optreden, maar werd toen door Anouk aangespoord om opnieuw te beginnen. In de vorige aflevering van TVOH was hij véél te zenuwachtig, maar stemde het publiek hem tóch door naar de volgende ronde.

Dit keer was Anouk een stuk minder geduldig: “Sorry Jasper, maar dit slaat natuurlijk gewoon focking nergens op!” Alyssa moest de talentenjacht trouwens verlaten, maar zij krijgt buiten de show om een kans van Ali B.

The Voice of Holland is elke vrijdag te zien op RTL4, vanaf 20:00 uur.